Voor wie2021-06-16T09:31:05+00:00

Voor wie

Vos-Boven Executive Coaching is bestemd voor die manager of professional, die zijn of haar performance verder wil verbeteren. Alle kennis en ervaring benodigd voor de huidige functie hebt u al opgedaan. Vos-Boven richt zich met u op de persoonlijke uitdagingen, die in relatie staan tot uw functie of organisatie. En maakt uw leiderschap nog inspirerender. Dat is overigens niet de enige winst die u behaalt.

We onderzoeken welke rollen u met gemak op u neemt en welke u energie kosten. We onderzoeken hoe u op topniveau ontspannen met alle spanningen kunt omgaan. We coachen u bij het wegnemen van onzekerheden, die u ervaart bij keuzes. Veranderingsprocessen kunnen deel uitmaken van het coachingstraject, maar ook het vinden van een juiste balans tussen werk en privé leidt tot meer inspiratie, een ontspannen innerlijk evenwicht en een overtuigender performance.

Soms is de balans zoek geraakt en ligt een burn-out op de loer. Een gedegen opleiding tot Chronisch Stress reversal coach behoort tot onze expertise.

Wat voegt coaching aan mij toe?
Wij hebben meer invloed op de kwaliteit van ons eigen leven dan we geneigd zijn te denken. Via coaching maakt u een ontdekkingsreis naar de dingen waar u veel over denkt en die u er van kunnen weerhouden een soepele invulling aan uw werkend leven te geven. Executive Coaching is een uitdagend proces dat leidt tot innerlijk evenwicht en maximale performance.